Notice: Undefined variable: variant_gruppe in /var/www/www.maxipro.dk/www/apps/controllers/vare_helper/varianter.php on line 12
hello
MENU
- kurv
Flere billeder

Svensk Husman Socks Tourist Swe Elk 36-40 - Strømper

Opdag svenske sokker med elgmotiver fra Svensk Husman. Størrelse 36-40, lavet af 80% bomuld for optimal komfort og stil. Perfekte til hverdag og hygge!
Snart udsolgt! Kun 0 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
60,00 kr.

Forkæl dine fødder med et stykke svensk tradition med de elegante sokker fra Svensk Husman. Dekoreret med charmerende svenske elgmotiver i smukke farver, kombinerer disse sokker stil og komfort. De passer til størrelserne 36-40 og er fremstillet af 80% bomuld, 17% polyamid og 3% elastan. Den bløde bomuld sikrer åndbarhed, mens polyamid og elastan giver en fleksibel og holdbar pasform. Disse sokker er ideelle til daglig brug eller som en unik gave til den, der elsker svensk kultur. De iøjnefaldende elgmotiver tilføjer et klassisk nordisk touch og gør dem til et must-have i enhver garderobe. Uanset om du ønsker at holde fødderne varme i de kolde måneder eller blot vil tilføje lidt svensk flair til din stil, er disse sokker det perfekte valg. Giv dine fødder den opmærksomhed, de fortjener!