Notice: Undefined variable: variant_gruppe in /var/www/www.maxipro.dk/www/apps/controllers/vare_helper/varianter.php on line 12
hello
MENU
- kurv
Spar 10%
Flere billeder

Gentlemen's Hardware Snowflake Tool - Multitool

Dette snefnugsdesign multiværktøj har 20 funktioner og er lavet af holdbart rustfrit stål. Perfekt til reparationer og som en unik gave med praktisk nøglering.
Snart udsolgt! Kun 0 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
129,95 kr. Før: 145,00

**Snefnug Multiværktøj - 20 Funktioner**

Opdag det alsidige snefnug multiværktøj, der kombinerer funktionalitet med et unikt design. Dette smarte værktøj har hele 20 forskellige funktioner, der gør det til den perfekte følgesvend til enhver reparation eller DIY-projekt. Fremstillet af holdbart rustfrit stål, sikrer det langvarig brug og modstandskraft mod rust. Det kompakte design med en praktisk nøglering gør det nemt at have med sig overalt – fra rygsækken til nøglerne.

Uanset om du er en handyman eller blot ønsker at være forberedt på små opgaver, er dette multiværktøj en uundgåelig tilføjelse til dit arsenal. Det er også en fantastisk gaveidé til venner og familie, der sætter pris på funktionelle og kreative løsninger. Gør dig klar til at tackle udfordringerne med stil!