Notice: Undefined variable: variant_gruppe in /var/www/www.maxipro.dk/www/apps/controllers/vare_helper/varianter.php on line 12
hello
MENU
- kurv
Spar 10%
Flere billeder

Gentlemen's Hardware Fork Multi-tool - Multitool

Opdag det alsidige 14-i-1 gaffel multiværktøj! Brug det som gaffel, ske, skruetrækker og telefonholder. Ideelt til udendørs eventyr. Holdbart og praktisk design til rejser.
Snart udsolgt! Kun 0 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
117,00 kr. Før: 130,00

**Fork Multi-Tool - Den Ultimative Rejseledsager**

Gør dig klar til at opleve den mest alsidige gadget til dine udendørs eventyr! Vores Fork Multi-Tool med hele 14 funktioner er ikke bare en gaffel; den er din nye bedste ven på camping, vandreture og rejser. Udover at være en praktisk gaffel og ske, kan den også fungere som skruetrækker, telefonholder og meget mere.

Designet til at være kompakt og let, sparer denne multi-tool plads i din oppakning, samtidig med at den tilbyder en lang række nyttige funktioner. Fremstillet af slidstærke materialer, er den bygget til at modstå selv de hårdeste forhold. Uanset hvor dit eventyr fører dig hen, er denne gadget uundgåelig for dem, der ønsker at være forberedt på alle situationer. Tag den med dig og oplev friheden ved at have alt, hvad du behøver, lige ved hånden!