Notice: Undefined variable: variant_gruppe in /var/www/www.maxipro.dk/www/apps/controllers/vare_helper/varianter.php on line 12
hello
MENU
- kurv
Flere billeder

Gentlemen's Hardware Cocktail Multi Tool - Multitool

Opdag Cocktail Multi-Tool fra Gentlemen's Hardware! Seks funktioner i ét kompakt design, perfekt til kvalitetsdrinks. En uundgåelig tilføjelse for bartendere og cocktailentusiaster.
Snart udsolgt! Kun 0 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-
227,95 kr.

Opdag Cocktail Multi-Tool fra Gentlemen??™s Hardware – det ultimative redskab til cocktailentusiaster! Med seks funktioner samlet i et kompakt design, tilbyder dette alsidige værktøj alt, hvad du behøver for at skabe lækre drinks derhjemme. Uanset om du er en erfaren bartender eller ny i cocktailverdenen, vil denne Multi-Tool gøre din drinkoplevelse bÃ¥de nemmere og sjovere.

Den ergonomiske form sikrer en behagelig brugeroplevelse, mens de nøje udvalgte funktioner gør det muligt at måle ingredienser, åbne flasker og meget mere. Med sin stilfulde fremtoning er dette værktøj ikke kun praktisk, men også en æstetisk tilføjelse til dit barudstyr. Perfekt som gave til cocktailelskere eller som en værdifuld tilføjelse til din egen samling af drikkeaccessories. Gør dig klar til at imponere med dine cocktailfærdigheder!